• Ervaring
    Omroep Sleutelstad, KPFT 90.1 FM, Communicatie Tweede Kamer, Leidsch Dagblad, tekstbureau Klats
  • Opleiding
    School voor de journalistiek, Universiteit van Amsterdam, Vrije Technische school Antwerpen
  • Blog
    Wie schrijft die blijft, ook als je gaat podcasten

Ervaring

2017-heden redacteur/presenator omroep Sleutelstad. Ik presenteer wekelijks een uitzending van Nieuws071 en Sport071 en produceer en presenteer een keer per maand Gezond071, een nieuw programma over gezonde leefstijl.

2017-heden zelfstandig podcaster.

2014-2017 redacteur/producent/presentator KPFT 90.1 FM Houston Texas. Ik werkte drie dagen per week als redacteur/presentator voor KPFT Local News at 4 PM en ik was producent en presentator van het dagelijkse programma Open Journal.

2012-2013 redacteur/presentator Sleutelstad 93.7 FM.

2001-2011 eindredacteur/bedrijfsjournalist tekst en beeld bij de Tweede Kamer, verantwoordelijk voor het wekelijkse nieuws/personeelsblad, redactionele content op www.tweedekamer.nl en intranet Plein2, schrijven en redigeren van teksten voor www.derdekamer.nl, tentoonstellingen, jaarverslagen, brochures, folders, flyers en uitnodigingen.

Het motto was altijd: wat je zelf bedenkt mag je zelf uitvoeren. Voor mij is dat de leukste manier van werken. Ik denk graag mee over de presentatie van uw bedrijf of organisatie. Maar het blijft niet bij een advies over communicatie, taal, beeld en stijl. Ik lever ook het eindproduct.

2000-2001 tekstschrijver voor Klats, tekst- en ontwerpbureau in Delft. Schrijvend voor onder andere relatiebladen voor banken, woningbouwverenigingen, gemeente, et cetera.

1997-2000 freelance medewerker stadsredactie Leidsch Dagblad, berichtgeving over al het wijkgerelateerde nieuws uit Leiden-Noord.

Als ik ergens ervaren heb dat in elk mens een mooi verhaal zit is het in de regionale journalistiek. De man die (illegaal) op de hoek van zijn straat een kinderboerderij runde tot de 12-jarige jongen die Europees kampioen jojo was geworden. Geen schokkende feiten, maar wel een echt verhaal over winst, verlies en lol hebben in wat je doet.